Wild and crazy

Wild and crazy

posted in: Detaljer, Färg, Tak, Vägg & Tapet | 0

Ibland är det härligt med lite väl galen inredning. Jag brukar tänka att ju mindre rummen är, ju galnare kan man vara. Man vill helst ha någorlunda harmoniska vardagsrum och sovrum eftersom man där spenderar mycket av sin tid. Men ex toaletter eller hallar är helt ok att göra lite som man vill i, tycker jag.

Min mamma bad mig en gång att inreda hennes utedass på landet, det var ca 1 kv m. Hon hade nog föreställt sig att jag skulle göra ett gulligt litet lantligt ute dass med torkade rosor och volanger. Istället tog jag min chans till fånga att förena mina två stora intressen – astronomi och inredning. Jag inredde mitt fysik och philosofi utedass med planeter, solar, galaxer och stjärnor. Och i bokhyllan står det en rad med filosofiska böcker om livet. Min mor blev smått chockad när hon såg det men nu visar hon stolt upp det för nära och kära . Så poängen är att när du får ett litet rum, va lite wild and crazy! Eller – pusch the boundaries som min gamla lärare i inredning alltid sa åt oss.

Leave a Reply