Lina skarpliten

Vackra Rum

Vackra Rum startades 2009 och har sedan dess hjälpt många företag och privat personer i Stockholmsområdet.

Vi har stor och bred kunskap med både privata hem och offentliga miljöer. I våra tjänster hittar ni inredningsarkitektur, dekoration och homestyling.

Hållbarhet för både människa och planet

I alla våra projekt söker vi en genuin helhet som grundas av vår värdering inom hållbarhet både för människan och vår planet. Varje rum har sin egna uppgift att fylla som vi lyfter fram  genom att skapa ett harmoniskt samspel mellan färg, form och material. Vi skapar miljöer som andas tidlöshet  och tillsammans med  kreativa och moderna detaljer  formar vi personliga rum som öppnar upp för möten, inspiration och får människor att trivas.

Lina Lindbladh

Lina har studerat till inredningsarkitekt i London, bland annat på Kensington & Chelsea College och tog därefter sin BA på Instituto Marangoni.
Hon har stort intresse för natur och välmående och har därmed vidareutvecklat sig inom ekologiskt byggande och Feng Shui. Vackra rum för med sig denna kunskap i alla projekt.
Lina har jobbat med inredningsarkitektur, både i Sverige, Sydney och i London med både privata och offentliga projekt. Hon hämtar ofta inspiration från naturen med alla dess färger och former.
Djur och hälsa ligger henne varmt om hjärtat.

Vid sidan av Vackra Rum driver Lina även Gaia Gardens som fokuserar på hållbarhet inom trädgårdsdesign.
”Utgångspunkten i mitt arbete är att man ska må bra i sitt hem och arbetsplats.”