hjälp med inredning

Inredningshjälp

Vi erbjuder dig professionell hjälp att skapa ditt privata hem, miljöer för möten, kontor eller offentlig miljö. Till vår hjälp har vi ett nätverk av professionella hantverkare. Vårt mål är att hjälpa dig skapa personliga miljöer som fungerar med det dagliga livet. Så här jobbar vi:

1. Vårt första möte är alltid en gratis konsultation där vi tillsammans diskuterar tankar och idéer om projektet. Vad du önskar hjälp med. Om du vill kan du förbereda dig med bilder och färger som du tycker om och om du har en planritning på rummet du vill förändra.

2. Vi preseneterar ett moodboard för dig där vi har sammanställt förslag på färgval, material, möbler med mera. Vi tittar också gemensamt på vår offert. När vi är överrens fortsätter vi till nästa steg.

3. Vi presenterar ritningar och material till ditt nya rum och efter överrenskommelse med dig fortsätter vi processen med hantverkare om så krävs, inköp av material och möbler. Har du egen kontakt med hantverkare så går det bra och om du hellre vill göra alla möbelinköp själv så kan du få en sammanställd lista på alla inköpsställen.

4. Slutligen när basen är lagd och alla produkter levererats så möblerar vi och ställer samman ditt nya hem.