Fint på balkongen i vinter

Fint på balkongen i vinter

posted in: Uteplats | 0

På sommaren är mitt favoritrum min balkong. Där dricker jag mitt morgon-kaffe och mitt helg-vin. Jag gör min egna bokashijord, där slänger jag det mesta från mat och växt-riket. Så på sommaren när man kommer ut så är det alltid någon ny liten växt som börjat gro någonstans. Man har inte en aning förens den har blivit vuxen, vad det är. Så det har även varit många timmar av googlande och växtletande på min balkong.

På vintern är min balkong väldigt deppig. Tomma och spruckna krukor och vissna fula blad. Så idag skrev jag på min andra blogg om vackra vinterväxter. Mina favoriter är  Carex Albula eller frosted curls som ni ser på bild nr 1.  Dvärgbräken eller krypande kambräken, bild nr 2. och julros på bild nr 3.